Хореограф на мега звездата Таркан е учил Иво Аръков на

...
Хореограф на мега звездата Таркан е учил Иво Аръков на
Коментари Харесай

Хореограф на Таркан учил Иво Аръков на бой

Хореограф на мега звездата Таркан е учил Иво Аръков на театрален пердах за турския сериал „ Ирония на ориста “, който стартира на 29 юни по Би Ти Ви. В един от епизодите нашият артист и световноизвестният Къванч Татлъту се млатят толкоз крепко и кърваво, че на феновете им е мъчно да повярват, че кютекът не е автентичен. „ Трябваше да овладея всичко това за 15 минути – и всички останаха доста впечатлени “, описа Аръков в „ Тази събота “.

Той първо бил поканен да изиграе български граничен служител на реда, който доставя турските си сътрудници с информация за трафик на дрога и роличката му била много алегорична – снимачните дни били единствено два. Но след екипът вижда на какво е кадърен Иво пред камерите, нещата радикално се трансформират – той небрежно се трансформира в съветски мафиот с значима функционалност в екшъна и остава да снима цялостен месец в южната ни съседка. Репликите му първо са на съветски, а по-късно сценаристите му ги пишат и на турски. Иво съумява да понаучи някой и различен израз на езика на домакините – преподавателките са младите дами, които се грижат за грима и дрешника на актьорите. Те, несъмнено, са възхитени от Аръков, като го хвалят освен за гения му, само че и за „ саралията “ – по този начин се назовават „ плочките “ на тамошния диалект. Иво съумял да изненада и хубавицата Eлчин Сангу – eдна от най-бляскавите актриси на Турция. „ Приближих се дискретно до нея и изрекох на един мирис на турски: „ Котенце, ела при баща! “. Такъв смях и подбив падна, че Елчин по-късно цялостен час не съумя да се концентрира “, споделя Иво.

С Къванч двамата пък станали същински приятели, макар че не им стигнало времето за бохемско разсипничество. Заради пандемията се осуетила и евентуална среща на българска земя – Татлъту се канел с мотора си да пообиколи околните Балкани, само че през март се наложило да се върне в Инстанбул. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР