Хората умират, всички сме в изолация с риск за живота

...
Хората умират, всички сме в изолация с риск за живота
Коментари Харесай

Джулиана Гани поведе ВОЙНА с Кобилкина

„ Хората умират, всички сме в изолираност с риск за живота си, а тази откри тематика да се изкаже... Нямам думи просто! “, изригна плеймейтката Джулиана Гани против видео на Наталия Кобилкина . В клипа сексоложката и нейна колежка дават препоръки по какъв начин да привлекат и задържат богат мъж. Това вбеси Джулката , която счита, че в дни на рецесия и изключително състояние няма място за сходен материализъм.

Гани показа видеото на стената си и провокира разпалена полемика по отношение на специалността на Кобилкина и препоръките й по какъв начин една жена да бъде гейша. Сексоложката бе обществено нападната от приятелите на Джулиана .

Всъщност клипчето е много остаряло – отпреди 2 години, когато към момента никой не е чувал за COVID-19. „ Няма значение от по кое време е видеото, не издребнявайте! Тази е невменяема! “, продължи с възмущението си Гани.

Факт е, че Кобилкина не се е паникьосала около ковид и продължава да дава своите секссъвети. Заради изключителното състояние обаче към този момент не прави семинари, а преподава своя опит с онлайн курсове.

Все отново, рецесията явно е блъснала и по гейшите, защото единици се записвали за присъединяване, а Наталия е смъкнали цените тройно, разкриват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР