Хората трябва да пазаруват съседите си на полицията, ако смятат,

...
Хората трябва да пазаруват съседите си на полицията, ако смятат,
Коментари Харесай

Съседите трябва да пазаруват незаконни собственици на XL Bully на полицията, казва No10

Хората би трябвало да пазарят съседите си на полицията, в случай че считат, че имат противозаконни XL Bully кучета, сподели Downing Street.

От началото на годината е престъпно закононарушение да притежаваш породата в Англия и Уелс, в случай че не са регистрирани и носят намордник на публични места.

No10 предизвести, че притежателите, които имат нерегистрирани кучета XL Bully могат да получат до шест месеца затвор. Това идва, откакто 39-годишен мъж беше задържан, откакто баба беше съдбовно нападната от две кучета през уикенда.

Говорителят на министър-председателя сподели: „ Всеки, който подозира, че има XL Bully, не Ако не дават отговор на новите правила, би трябвало безусловно да уведомят полицията. "

Той добави: „ Всеки, заловен с нерегистриран XL Bully, може да получи до шест месеца затвор, кучето може да бъде арестувано и унищожено. Всеки, който разреши на кучето им да излезе рисково отвън надзор, може да отиде в пандиза до 14 години. за разтрошаване на бойни кученца. Тя е била на посетители...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР