Хората ще се променят и болестите ще изчезнат. Това е

...
Хората ще се променят и болестите ще изчезнат. Това е
Коментари Харесай

Пророкът Йоан от Йерусалим: Болестите ще изчезнат, но страшни войни ще върнат ерата на варварите

Хората ще се трансформират и заболяванията ще изчезнат. Това е предсказал великият оракул Йоан от Йерусалим в XII век преди новата епоха, оповестява esoreiter.ru. Той умрял на 77 години, само че съумял да приключи пророческия си етюд „ Тайните пророчества “. Според откриватели на Нострадамус, астрологът е познавал добре трудовете на Йоан и ги е употребявал като източник за информация, написа Блиц.

Много от страниците на ръкописите обаче изчезнали без диря, а други пък се появяват от време на време в разнообразни краища на света. Част от книгата е предадена на Ватикана, а свитъци попаднали в ръцете на Хитлер. Взели ги от Полша и дълго време се пазели в бункер на фашисткия водач, а след това станали владеене на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

Смята се, че пророкът Йоан получавал информация непосредствено от Твореца, заради което предсказаното от него било тъкмо и за огромен интервал от време. Затова и „ Тайните пророчества “ е като история за бъдещето. В нея написа какво ни чака.

Пророкът предсказал събития като откриването на Америка, тоталитарните режими през 20-ти век. Той писал и за това по какъв начин хората ще стартират да изследват дълбините на моретата и  Космоса, за СПИН и за търговията с органи.

Йоан предизвестява, че унищожаването на природата ще донесе огромни проблеми на човечеството, само че по-страшни съгласно него са опитите с гени – клонирането на организми.

Цивилизацията ни ще бъде унищожена от войни и това ще върне ерата на варварите, предсказал той.

В бъдеще обаче хората ще се трансформират, ще станат полубогове, ще основат ново общество, а заболяванията ще изчезнат. Тези полубогове ще летят из Космоса, ще споделят телепатично и животът им ще е съвсем безконечен. Това ще е новата духовна ера на Земята, предсказал великият оракул на Йерусалим.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР