Хората се чувстват изтощени и до голяма степен и политиците

...
Хората се чувстват изтощени и до голяма степен и политиците
Коментари Харесай

Новият вожд на българите! Разкритие на топ експерт

Хората се усещат изтощени и значително и политиците ми наподобяват изтощени. Това сподели за утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " социологът Мира Радева. Липсваше сила в тази акция, липсваха нови оферти, безапелационна бе тя.

" На мен ми се коства, че самите гласоподаватели по никакъв начин не желаят от същото. Имам поради ръководство. Те споделят: " Трябва да се направи същото ръководство, което… “. Самите гласоподавателите, т.е., ние, хората, гласоподавателите, които отиваме до урните, разбираме какъв брой съдбоносен и значим е този миг, само че се усещаме много комплицирани, тъй като самите политици, сякаш не задават ясна линия за развиване, и то в една обстановка, която е толкоз тревожна. Тревожна в интернационален проект, тревожна в стопански проект. Наистина тъкмо в такива тревожни обстановки би трябвало доста изявено лидерско мислене и доста ексцентричен метод.
-->
Искаме пред нас, пред очите ни да се роди водач, който да ни поведе. Вижте какво се случи с войната – излезе Зеленски, пое функционалността на водач, каквато даже съгласно мен той не е осъзнавал, че може да носи сходна отговорност, само че застана пред хората и ги сплоти. И ето, виждаме, че даже сега се приказва, че може би войната е обърната. 

Путин подцени самосъзнанието, националната еднаквост на тези хора, които желаеха друг свят, друг от този, който предлага Путин, и въпреки това, с помощта на невероятните лидерски качества на Зеленски. Той няколко пъти дневно се обръщаше към хората, говореше им, някак си сподели, че елидер. Ами тъкмо това не видях в тази акция.

Някак си, даже и в този момент виждам един представител на някогашната ръководеща коалиция, и наподобява доста корав в това, което било, желаят от същото ", сподели Мира Радева. Според нея не се вижда същинско, огромно и перспективно мислене.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР