Хората са лишени от възможността да знаят кой е кандидатът,

...
Хората са лишени от възможността да знаят кой е кандидатът,
Коментари Харесай

Борис Бонев: Никой не иска да поеме отговорност за наследството на Йорданка Фандъкова

Хората са лишени от опцията да знаят кой е претендентът, каква е неговата персона, цели и цели, да зададат своите въпроси. Чакахме Ретроградния Меркурий да свърши, той свърши, само че очевидно към момента не са намерили тази мощна кандидатура, откакто оповестяването се бави ", сподели водачът на " Спаси София "  Борис Бонев.

 

По думите му над 20 претенденти са били питани дали желаят да са кмет на София, само че те са отказали.

 

" Тази информация даже не е толкоз непублична, откакто даже самият Бойко Борисов спомена, че има над 20 претенденти. Никой не желае да поеме отговорност за наследството на Йорданка Фандъкова. ГЕРБ да разгласят и най-силната кандидатура - не считам, че има късмет, тъй като софиянци не са глупави хора, те доста добре виждат " забележимите " резултати на това ръководство и не съм сигурен, че желаят да дадат заем на доверие на хора, които ще продължат безусловно същия метод на работа ", добави Бонев.

 

" Ние вършим осведомителна акция, което е законно и това е нещо обикновено, което би трябвало да се прави. Хората и политиците не би трябвало да бъдат в акция единствено 30 дни преди изборите. Политическата акция стартира в деня след изборите и трае до идващите избори, тъй като това е непрестанен контакт с жителите ", акцентира той.

Бонев призна, че фантазията му в действителност е София да бъде избавена.

 

" Мечтата ми е София да бъде град, с който да се гордеем, фантазията ми е да няма корупционни практики, фантазията ми е да свършат ремонтите на ремонтите. Мечтата ми е да имаме градски превоз до всеки квартал. Кметското място е средство за реализиране. Имаме страхотна стратегия, напълно скоро ще обявим листата за Общински съвет - 61 индивида, който и от тях да влезе, ще бъде безспорен превъзходен общински консултант ", уточни той.

 

Попитан дали жителите ще могат да не помнят за предишното на Васил Терзиев, Борис Бонев отговори: И моето семейство е потърпевшо от комунистическия режим, и моите дядовци са били в лагери. Много по-важно е да забележим какво може да съградим занапред отсега нататък, вместо да се фиксираме в предишното. Никой от нас в никакъв случай не се е страхувал от диспути, Васил Терзиев ще бъде на спор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР