Хората рядко живеят в настоящето. Те или си мислят непрекъснато

...
Хората рядко живеят в настоящето. Те или си мислят непрекъснато
Коментари Харесай

Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си

Хората рядко живеят в сегашното. Те или си мислят непрестанно за предишното, или се питат какво ще им се случи в бъдещето. А пробвайки се да узнаят какво им следва, ревизират хороскопа си, посещават гадателки и си служат с ритуали като мятане на фасул, гледане на кафе, гледане с чай.

Хвърлянето на карти Таро също е доста известна техника за предсказание на бъдещето, само че и тя изисква избрани знания, които не всеки има. А и не всеки може незабавно да се снабди с такива карти. Затова пък ние в този момент ви предлагаме елементарен метод да разберете какво би трябвало да предприемете в бъдеще, с цел да сте по-щастливи.

За задачата би трябвало единствено да разгледате дванадесетте карти от изображението горе и да си изберете една от тях. Запомнете нейното число и проверете в галерията ни какво символизира съответната карта. Вслушайте се в препоръките, които тя ще ви даде, и привлечете шанса на своя страна!

Карта 12

Дори и най-лошото на пръв взор събитие може да има някакви положителни страни за вас. Всичко зависи от това какво значение ще му придадете. Опитайте се да извличате най-позитивното на всяка обстановка и да гледате единствено с усмивка на живота.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР