Хората разчитат на бизнеса, за да си получат заплатите и

...
Хората разчитат на бизнеса, за да си получат заплатите и
Коментари Харесай

България може да се превърне във фабриката на Европа за предпазни маски и облекла

Хората разчитат на бизнеса, с цел да си получат заплатите и приходите, хазната разчита на налозите на бизнеса и на това се крепи страната, разяснява в предаването „ Тази заран “ по bTV ръководителят на БСК Радосвет Радев.

Всички заведения за хранене и заведения завършиха като бизнес, в сходна позиция на инертен банкрут е туризмът, означи той.

„ България като дестинация е евтиният морски туризъм, даже може да се премодулира слогана за България – не като на море, а като на амбулатория. Оказва се, че след такива пандемии човешкият организъм претърпява недостиг на витамин Д, а българското Черноморие може да го създаде в обилие и може да се окаже амбулатория на цяла Европа “, счита ръководителят на БСК.

Според него във втората група са живи компании, които са с кооперирани доставки. Те създават да вземем за пример автомобилни детайли, които би трябвало да бъдат асемблирани в Германия, Чехия или някъде другаде.

„ На тези компании също би трябвало да се удари едно рамо, с цел да си довършат нещата – там парите ще дойдат, стоката ще излезе, само че може да се забави във времето. Те са най-предпазливи в съкращаването на хора, тъй като им трябват “, означи Радосвет Радев.

„ Третата група е изненадваща, към нея мога да посоча този взрив в производството на защитни дрехи и маски. Индустрията с ниска добавена стойност сега се изстрелва нагоре, тъй като за една седмица се случи пренастройване на общоприети индустриални процеси. България ще се трансформира във фабриката на Европа за тези неща. Същото нещо се случва във фармацията. България има едни от най – сериозните индустриални мощности “, счита още Радосвет Радев.

Според него страната няма да свърши работата на бизнеса, само че би трябвало да има ясно написани правила.

В интернет промишлеността също има необикновен взрив, тъй като 7 млн. души сме в домакински арест, разяснява Радев.

„ Много е комплицирана оценката на тази картина – къде и какво се унищожава и какво внезапно се ражда за нов живот “, означи още ръководителят на БСК.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР