Хората, ползващи кредити, знаят - заемите са решение на спешен

...
Хората, ползващи кредити, знаят - заемите са решение на спешен
Коментари Харесай

Обединение на кредити с Cashio UNI

Хората, ползващи заеми, знаят - заемите са решение на незабавен проблем или са късмет да не бъде пропусната добра опция за покупка, снабдяване на услуга, инвестиция или бизнес. Днес животът със заеми не е нещо извънредно или ужасно - нужна е дисциплинираност и финансова просвета, с цел да сме спокойни за вноските, интензивност и интерес към разновидности за организирането на всички заплащания по-изгодно и в точния момент. Една такава опция и помощ за обслужващите заеми е обединяването им с. Услугата облекчава доста освен живота на заемополучателите, само че и бюджета в семейството. Как става това?

За какво ми е обединяване на заемите - нали си заплащам и то в точния момент?!

Обединението на заеми значи, няколко на брой заема към разнообразни кредитори да бъдат погасени от нов заемодател, а сумата за погасяването им да се оформи като един нов заем с по-добри от досегашните условия. Именно това е повода - обратно на известното мнение, че обединяването на заеми е тъкмо за хора, които си заплащат в точния момент. Тези, които имат дълги просрочия към актуалните си кредитори не наподобяват надеждни и няма по какъв начин на тях да им се предложат по-удобни параметри. Тези, които заплащат постоянно обаче, могат да получат доста по-изгодни условия по новия си заем и точно в това е смисълът на обединяването на заемите с Cashio UNI.

Какво ще печеля, в случай че си обединя заемите?

Точният отговор - пари и време. Никой не дава пари просто по този начин, биха възразили опитните кредитополучатели и биха имали право. Наистина никой не раздава пари, само че човек може самичък да вземе такова финансово решение, че да разполага с повече пари в семейството всеки месец, а заемите да продължат да се погасяват постоянно.

Необходимостта всеки месец да се внимава за няколко разнообразни дати и няколко разнообразни вноски е сериозен ангажимент. Това е годно още повече в България, където директните дебити са рядко срещан метод за погасяване на заеми, т.е. нужно е кредитополучателят да отдели нужното време, с цел да заплати " ръчно ", без значение дали погасява в брой на място при кредиторите си, през EasyPay, или през интернет банкирането си. Ако всичките му заеми бъдат обединени, тогава остава тъкмо едно само заплащане на една единствена дата всеки месец - без напомняния, позвънявания за непредвидени просрочия и нерви, която дата при CASHIO UNI кредитополучателят избира самичък.

И не на последно място, проучване на TransUnion, извършено в Съединени американски щати през 2019 година демонстрира, че при обединяване на заеми 68% от потребителите са повишили кредитния си рейтинг с над 20 пункта (изчислете кредитния си рейтинг ). Казано по различен метод това значи, че обединените заеми се заплащат доста по-лесно и вероятността от пораждане на просрочия по тях е доста по-ниска.

А за какво тъкмо?

Защото е бързо, преференциално и комфортно.

Cashio UNI не е бърз заем, а потребителски заем с извънредно бързо обслужване. Бързината идва оттова, че множеството процеси са автоматизирани (т.е. лишават секунди), кандидатстването е елементарно, а самият заем е цифров. Това значи, че изборът на параметрите на заема, подаването и обработката на документи и приемането на заема се вършат през интернет. Обичайното време за приемане на мнение е най-много 15 минути, считано от момента на подаване на документите.

Изгодата от Cashio UNI идва от това, че цената му е в границите на законово избрания ГПР. Това значи, че няма никакви скрити такси, спомагателни, нападателно предлагани, само че платени услуги или изненадващи комисиони - това, което човек вижда първоначално, заплаща и в края. Именно това прави Cashio UNI изключително подобаващ за сливане на скъпи бързи заеми, като в този случай не просто се " освобождават " пари от усъвършенстваните вноски, само че и в последна сметка се заплаща доста по-малко рента за употребените средства.

Удобството пък е разследване от няколко параметъра. На първо място е връзката напълно по интернет. Това разрешава за заема да се кандидатства и сумата да се получи, до момента в който човек е у дома, на работа или на открито, съобразявайки се единствено със личните си задължения, а не с работно време на офис или претовареност на някой чиновник. Възможността да се избере най-удобната дата на погасяване пък прави изцяло съгласуван с приходите и разноските в съответното домакинство (т.е. датата може да се настройки по този начин, че да е постоянно след заплата, например). Получаването на заема пък става по към този момент съществуваща банкова сметка, която човек по този начин или другояче си употребява - не е нужно да се става клиент на избрана банка с произлизащите от това разноски, като такса за поддържане на сметка, издаване на карта и т.н.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР