Хората от време на време изпадаме в състояние на самозваност

...
Хората от време на време изпадаме в състояние на самозваност
Коментари Харесай

Какво си мислят мъжете, докато правят орална любов на своите партньорки?

Хората понякога изпадаме в положение на самозваност и си мислим, че всичко знаем, всичко можем. Такава самонадеяност постоянно ни намира и в леглото. Но това, че сме били всеотдайни с един ухажор и сексът с него е бил великолепен, не значи, че със идващия сътрудник нещата ще са толкоз оргазмични. Дори и да сме виртуози в тънкостите на плътта, няма по какъв начин да влезем в главата на другия. Това става единствено в случай че се наричаш Мел Гибсън и играеш във кино лентата „ Какво желаят дамите “. Тогава неговият воин самоуверено влизаше в дебрите на женската душeвност, с цел да може да задоволи дамите, които се споделяха креватно с него. За страдание множеството господа нямат допир до този магически жокер и би трябвало да разчитат на личните си умения и нюх. Те нерядко са заети с изобилна ментална активност, задавайки си десетки въпроси, до момента в който свещенодействат с устата си там, долу.

Къде да дяна ръцете си
Едно от най-честите мъжки чудения. Да я хвана за бедрата ли? Или е по-добре с ръцете си да погаля гърдите или корема й? Няма верен отговор, щом горните крака доставят наслаждение, може да ги сложат на всички места.

Къде да дяна езика си
Не че господата не са наясно с женската анатомия (в множеството случаи), само че от време на време и най-големият разбирач се обърква в желанията на партньорката си. Едни обичат да бъдат докосвани по гениталиите им нежно с език, други избират по-грубото навлизане с него във влагалището. Повечето от господата се ориентират по стоновете.

Добър ли съм?
Докато мъжете са сред краката ни, няма по какъв начин да ни попитат дали това, което ни предизвикват с език, ни харесва. Имах един ухажор, който споделяше, че получава отзив на старанието си сега, в който стартира да го оскубвам от кеф.

Мислят за сладко
Някои любовници са особени фенове на гениталните милувки и упорстват непременно сексът да стартира, продължава, свършва по този начин. Понякога обаче естествената миризма на женствеността може да не е изключително вкусна, макар положителната хигиена. Често мъжете се отдават на мисли за торти, петифурки или други сладости.

Празна глава
Има и такива, които не мислят за нищо. Предпочитат да оставят черепа си празен и да влязат в ритъма на роботи, с цел да не прецакат нещата, премисляйки ги прекомерно. Да не приказваме, че машиналността на дейностите като нищо може да препрати мисълта им към сметките за ток или за новите летни гуми.

Защо няма курсове за това
Женските гениталии са необичайно, само че в това време приказно място, което носи приятност и за двата пола. То обаче може да бъде много плашещо пространство, изключително в случай че господинът не е наясно какво да прави с него. Често през главата им минава желанието някой най-сетне да се сети и да направи курсове за кунилингус (cunnus: вулва; lingus: език – бел.а.).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР