Хората не желаят повече да работят в този бранш, защото

...
Хората не желаят повече да работят в този бранш, защото
Коментари Харесай

Алибегов: Хората вече не искат да рабтят в заведенията, защото нямат сигурност


Хората не желаят повече да работят в този отрасъл, тъй като той е извънредно нерешителен. Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Българската асоциация на заведения та Ричард Алибегов.

Той изясни, че сега обстановката е като преди една година, само че с разликата, че тогава са влезнали от една доста мощна 2019 година и са били по-подготвени, а в този момент от сектора влизат в трети локдаун след доста слаба година.

" Хората са на ръба. Финанси няма. Отворихме преди 15 дни, беше доста комплицирано отварянето, защото това е доста скъпо начинание. Върнахме хората от провинцията, наеха се квартири още веднъж, мислехме, че няма да се стигне в нашия отрасъл до ново затваряне. Сега сме в същата обстановка ", изясни Алибегов.

Той посочи, че казусът с личен състав а е голям. А най-големият проблем е, че не са сигурни, че това затваряне ще продължи 10 дни. По думите му, това е нещо, което здравните управляващи би трябвало да намерят метод да подсигуряват пред обществото.

" Убедени сме, че този период е следващият, който няма да бъде спазен. Толкова периоди имахме досега, постоянно се е стигало до един, до два, до три месеца ", добави Алибегов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР