Хората, които сме се борили за съдебна реформа и т.н.,

...
Хората, които сме се борили за съдебна реформа и т.н.,
Коментари Харесай

Божанков: Лявото у нас се превърна във Възраждане


Хората, които сме се борили за правосъдна промяна и така нататък, нито един не е в тази група (на БСП) – нито един не остана – кой натирен, кой на друго място, кой самостоятелен. Големият риск пред лявото в България е, че то стартира да наподобява на доста неприятен двойник на „ Възраждане ”. Практически няма разлика, даже имат общи начинания. Това съобщи самостоятелният народен представител Явор Божанков в „ Интервюто в Новините на NOVA ”.

Той даде образец с общи подписки, общи конституционни тъжби сред двете партии. „ Това е обезпокоително, тъй като „ Възраждане ” са популисти, те са риск за демократичната система, те са риск за страната като цяло. Прибавянето на Българска социалистическа партия от тази страна е ужасно неприятно ”, изясни тезата си депутатът, който влезе в 48-ия парламент от квотата на Българска социалистическа партия, само че бе изключен от парламентарната група.

„ Най-голямата отговорност носи водачът. Не желая да приказвам за човек, с който съм работил и който направи и доста положителни неща ”, сподели той.

„ Връщането на хартиения избор е голям риск. Хартиената бюлетина е страховит удар – 6 години битката с изборните измами докара до машинния избор. Тези, които вкараха хартиения избор, те унищожиха машините, разчитат на едно – в случай че не могат да завоюват поддръжка от обществото, да я завоюват служебно. ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия разчитат да завоюват от това. От българския гласоподавател зависи дали ще съумеят ”, сподели Божанков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР