Хората, живеещи в домове, опустошени от торнадото, което разкъса Сталибридж

...
Хората, живеещи в домове, опустошени от торнадото, което разкъса Сталибридж
Коментари Харесай

Мъж, чийто дом беше разкъсан от торнадо, критикува местния съвет, че го е „разочаровал“

Хората, живеещи в домове, опустошени от торнадото, което раздра Сталибридж предходната седмица, подлагаха на критика съвета след последствията от непринудено метеорологично събитие. Торнадото доближи несъразмерни ветрове от 160 благи в час и беше най-силното, удряло Обединеното кралство от съвсем две десетилетия, осигурявайки безпорядък на съвсем 100 домове в региона на Карбрук в града.

Колите и улиците бяха развалени и измежду руините жителят Гарет Муди разпознава остатъците от плочки, парчета и фрагменти от структура, разхвърляни по горния етаж на къщата му.

Гарет, предложение за лицензиране на Съвета на Манчестър, беше един от тези, чийто дом беше тежко ударен тъкмо преди среднощ на 27 декември. И въпреки всичко той споделя, че Съветът на Тамсайд го е „ всеобщо разочаровал “ с помощта, предоставена от този момент. Той сподели: „ Съветът не е предложил помощ или помощ.

„ Нашият дом направи национални и интернационалните заглавия, само че къде е поддръжката ни от локалните управляващи? Имахме дребен или никакъв конта...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР