Хората харесват Путин, защото се поддават на неговата пропаганда. Знаете

...
Хората харесват Путин, защото се поддават на неговата пропаганда. Знаете
Коментари Харесай

Журналист: Най-опасни са не тези, които наричат украинците нацисти, а тези българи, които искат неутралитет

Хората харесват Путин, тъй като се поддават на неговата агитация. Знаете ли, че 70% от руснаците нямат задгранични паспорти, а 30% от тях не са напудскали в никакъв случай рамките на Русия. Те не познават света, те са жертви на тв приемника и са жертва на неговата агитация.  

Това разяснява в ефира на бТВ Иво Инджев.

Путин също има вяра на личната си агитация и счита, че украинци няма, че може да им изпрати миротворци с танкове. Сега виждаме ужасния резултат. По-лошото е, че у нас това нещо има отзив. Българите, които имат вяра, че украинците са нацисти, не са рискови. Те са ясни за тези хора, които имат малко разсъдък в главата. По-опасни са тези, които приказват за неутралитет, за другата позиция - на убийците. Те са по-опасни, тъй като ерозират България от вътрешната страна и ни показват зле на картата на света, един ден ще се срамят пред внуците си за позицията, която са заели, изключително, в случай че са държавници, уточни той.

Предлагам на президента Румен Радев да напусне тази подправена теза,  че България ще бъде въвлечена във война, в случай че помогне на Украйна. Ние нямаме огромни благоприятни условия да помогнем на Украйна с оръжие, само че даже и това, което имаме, е животоспасяващо за тази страна. България е най-големия производител в света на боеприпаси от руски вид, с каквито са въоръжени украинците. Затова е значимо в този момент да им помогнем. А е значимо и като позиция. Ако Нинова има причина да поставя червени линии, тъй като се опасява, че ще загуби путинофилския избор, то президента няма от какво да се опасява, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР