Honor обяви, че от днес фитнес гривната Honor Band 5

...
Honor обяви, че от днес фитнес гривната Honor Band 5
Коментари Харесай

Фитнес гривната Honor Band 5 вече се продава и в България

Honor разгласи, че от през днешния ден фитнес гривната Honor Band 5 се предлага и на българския пазар. Устройството към този момент е налично в Технополис на целесъобразна цена 79 лв., а скоро ще се появи и в предложенията на A1, VIVACOM и Telenor в синьо, черно и розово. Устройството е снабдено с 0.95-инчов сензорен AMOLED екран с резолюция 240х120 пиксела и може да работи до 14 дни с едно зареждане.

Гривната, която е водоустойчива на дълбочина до 50 метра, има датчик за пулс за 24-часов мониторинг на сърдечния темп и съня, голям брой спортни и фитнес режими и 8 разновидността за персонализиране на екрана.

Системата за следене на съня е с акуратност от над 95 %, а в основаването ѝ са взели участие експерти от Харвард, като тя е подсилена и от изкуствен интелект.

Най-иновативната опция на умната гривна е опцията за отчитане на наситеността на кръвта с О2, а също така джаджата може да се употребява за надзор на възпроизвеждането на музика в обвързвания телефон.

Honor Band 5 се смята за една от най-хубавите фитнес гривни на пазара и поради опцията да регистрира изгорените калории, по отношение на другите действия, които правите - гребане, тичане, плуване и други

Koгaтo e cвъpзaнa cъc cмapтфoн, гривната cъoбщaвa нa пoтpeбитeлитe зa вxoдящи oбaждaния, cъoбщeния, имeйли и извecтия oт coциaлни мeдии. Потребителите могат даже да вършат фотоси със смарт телефона си, употребявайки гривната. Опцията " Fіnd рhоnе " пък разрешава лесното намиране на телефона ви.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР