Холивудският топ режисьор Хосе Падила ще работи върху проект с

...
Холивудският топ режисьор Хосе Падила ще работи върху проект с
Коментари Харесай

Създателят на хитовия сериал Narcos ще продуцира филм за бразилското джу джицу

Холивудският топ режисьор Хосе Падила ще работи върху план с Netflix, който ще показа на необятната аудитория сериен филм основан върху живота на Митсуйо Маеда и Хиксън Грейси.

“Dead or Alive” ще споделя за живота на две от иконите в историята на бойното изкуство. Това ще бъде епична поредност, дейностите в която ще се развиват от от Япония през 19ти век до наши дни в Съединени американски щати. Двамата основни герои са мъже от доста разнообразни светове, които са създали и популяризирали смесено бойно изкуство, което по-късно оказва се като Бразилско джу-джицу.
Митсуйо Маеда пътува из целия свят, с цел да покаже качествата на своето бойно изкуство. Неговото странствуване го води от Япония до Америка. Японецът идва в Бразилия като част от пътуващ цирк през 1914 година На една проява той се среща с Карлос Грейси, като двамата стават наставник и възпитаник. По-късно Грейси учи своите братя и в последна сметка те създват фамилна бойна династия, която на практика дава началото на сегашните Смесени бойни изкуства. Хиксън Грейси, племенникът на Карлос Грейси, е към този момент отдръпнал се войник, който е спечелил голям брой шампионати и е член на “Залата на славата на ММА”.
Ето какво написа за " Dead or Alive " известен интернет уебсайт, следящ холивудския свят от близко:

„ Това ще е филм с универсална прелест и със забележителни герои от действителния живот “, гласи изказването. " Хиксън Грейси е един от най-великите бойци за всички времена и ние ще имаме достойнството да споделим неговата история. "

Историята на Маеда и Грейси е в основата на за развиването на Бразилското Джу Джицу и ММА в днешно време. Интересът към нея постоянно е предизвиквал диспути по отношение на точността на събитията и даже правосъдни процеси. Със сигурност животът на тези двама изключителни мъже би бил повече от забавна история за феновете, стига екипът на Падила да се оправи със нелеката задача.

Ако желаете да прочетете повече за историята на един от най-бързо разрастващите се спортове в международен мащаб - Бразилското джу джицу, кликнете ТУК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР