Холивудският хитмейкър Майкъл Бей е обвинен в извършване на убийство

...
Холивудският хитмейкър Майкъл Бей е обвинен в извършване на убийство
Коментари Харесай

Режисьорът на Трансформърс Майкъл Бей застрашен от затвор заради убийство… на гълъб

Холивудският хитмейкър Майкъл Бей е упрекнат в осъществяване на ликвидиране в Италия, само че хипотетичната му жертва е… гълъб. „ The Wrap “ популяризира новината, като посочи, че италианската полиция го приема доста съществено. Подробностите по случая го вършат още по-странен, само че за върл фен на животните като Бей това не е мотив за смях.

Твърди се, че по време на фотосите на кино лентата " 6 Underground " в Рим една от куклите-манекени инцидентно е умъртвила гълъб. Майкъл Бей отхвърля това да се е случило и упорства, че през 30-годишната му кариера на снимачните площадки не е потърпевшо нито едно животно. Версията на Бей е, че инцидентен минувач е направил папарашка фотография и я е занесъл в полицията, което е провокирало следствието, само че режисьорът на " Армагедон " упорства, че фотографията е подвеждаща и не трябва да се приема съществено.

Що се отнася до повода, заради която убийството на гълъб е закононарушение в Италия, тя е, че типът е предпазен от европейското законодателство посредством Директива за птиците. Този закон пази всички 500 типа диви птици в Европейския съюз, измежду които са и гълъбите, дружно с фактически значими типове. Според правния екип на Майкъл Бей, италианските управляващи са дали опция на режисьора да заплати дребна санкция и да почисти положителното си име, само че режисьорът на " Лоши момчета " е отказал, настоявайки за своята непорочност.

" 6 Underground ", с присъединяване на „ съучастника в убийството на птицата “ Райън Рейнолдс, е престъпен трилър, основан за Netflix. Като режисьор на кино лентата Майкъл Бей е измамен под отговорност за хипотетичното ликвидиране. Реалността от италиански затвор за основателят на „ Трансформърс “ е действителна.

В края на краищата, в случай че Майкъл Бей бъде вкаран зад решетките, кой ще снима детонации в златния час тъкмо преди залез слънце? /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР