Холивудският актьор и продуцент Брад Пит ще пусне на пазара

...
Холивудският актьор и продуцент Брад Пит ще пусне на пазара
Коментари Харесай

Брад Пит пуска своя марка джин

Холивудският артист и продуцент Брад Пит ще пусне на пазара джин, въодушевен от френската Ривиера, заяви уеб сайтът " Дринк бизнес ". 

Напитката е плод на взаимното съдействие на Пит с лозаро-винарското семейство Перен и пенсиониралия се занаятчия дестилатор Том Никъл, който е притежател на приз за изцяло творчество на Гилдията на производителите на джин.

Джинът " Гарднър " (The Gardener Gin) ще дебютира на филмовия фестивал в Кан в неотдавна актуализирания хотел " Карлтън ".

Напитката се създава от пшеница в медни дестилатори, а растителните съставки включват хвойна, розов грейпфрут, лимон, сладостен корен, ангелика, кориандър и горчив портокал.

По думите на производителите виталната мощ на джина идва от светлината на френската Ривиера.

Брад Пит за първи път навлиза в бизнеса с питиета, когато през 2011 година дружно с към този момент някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли купуват " Шато Миравал " - имение и лозе в Южна Франция. Говори се, че някогашната двойка е платила 67 милиона $.

Наскоро на пазара джин пусна и актрисата Ема Уотсън, прочула се с ролята на Хърмаяни във филмовата поредност за приключенията на Хари Потър. Сред звездите със лични марки джин са също Снуп Дог, Гордън Рамзи и Ози Озбърн, Райън Рейнолдс.

Джинът " Гарднър " ще бъде показан в Кан, където на гостите ще бъде препоръчан коктейл, наименуван " Тайна градина " - джин, лимонен сок, портокалов сок, ягодов сироп и яйчен белтък.

Коктейлът е основан в съдействие сред Том Никол и барманите на хотел " Карлтън ".

Кинофестивалът в Кан ще стартира на 16 май и ще продължи до 27 май.

След това джинът ще бъде пуснат на пазара в целия свят. От юни той ще се предлага във Англия, а от септември - в Съединени американски щати.

По-рано през годината на церемонията за премиите " Оскар " беше сервирано шампанското розе " Фльор дьо Миравал " на Брад Пит. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР