Холивудският актьор Брад Пит разказа пред медии, че преди много

...
Холивудският актьор Брад Пит разказа пред медии, че преди много
Коментари Харесай

Брад Пит отказал да играе Нео в „Матрицата“

Холивудският артист Брад Пит описа пред медии, че преди доста години отказал да одобри основната роля в трилогията " Матрицата ". Това оповестява порталът Collider.

„ Наистина имах вяра, че това не е моята роля. Просто не е моя. Беше за някого другиго, сигурен съм. Ако стартира да си припомням всички велики филми, които отхвърлих, ще ми отнеме денонощия “, показа актьорът. Той напомни най-популярната обстановка в „ Матрицата “, като се пошегува, че би решил да изпие аленото хапче.

Брад Пит не посочи кой воин му е препоръчан да играе. В същото време изданието отбелязва, че артистът е бил считан за претендент за ролята на Нео.

През март 2019 година продуцентът на кино лентата Лоренцо Ди Бонавентура, че преди време е желал Нео да бъде жена. Ролята е била препоръчана на Сандра Бълок,  само че тя дала отговор, че не се интересува от плана.

През февруари 2019 година Уил Смит призна, че също е отказал да играе Нео в „ Матрицата “, само че не се гордее с това. Той изясни, че през 1998 година братя Уашовски, които по това време са имали единствено един сниман филм „ Свързан “, му показали концепцията на кино лентата, която изглеждала неуместна за холивудската звезда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР