Холивудската звезда Стивън Сегал стана член на про-кремълска партия в

...
Холивудската звезда Стивън Сегал стана член на про-кремълска партия в
Коментари Харесай

Стивън Сегал стана член на руска партия, подкрепяща Владимир Путин

Холивудската звезда Стивън Сегал стана член на про-кремълска партия в Русия. Актьорът получи партиен билет на групировката - Справедлива Русия-Патриоти- За истина. Партията е показана в съветската Дума и ще се кандидатира на парламентарните избори през септември. Тя беше образувана тази година при сливането на три леви партии, които поддържат президента Владимир Путин.

Самият Сегал е роден в Съединените щати и има и съветско поданство от 2016 година. Той е неприкрит последовател на съветския водач, който е разпален по бойните изкуства - запазена марка на артиста.

При приемането си в партията Сегал се разгласи за строги санкции за компании, които нанасят щета на околната среда. Той се снима с един от партийните водачи - писателя Захран Прилепин, който призна, че е командвал бойна част на съветски сепаратисти в Източна Украйна.



През 2018 година Русия разпореди на Сегал да работи за възстановяване на филантропичните връзки със Съединените щати по време на най-големият спад в двустранните връзки от времето на Студената война. Като съветски представител този месец екшън-звездата посети Венецуела и подари самурайски меч на президента Николас Мадуро.

Снимки: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР