Холивудската звезда Салма Хайек и съпругът ѝ – френският моден

...
Холивудската звезда Салма Хайек и съпругът ѝ – френският моден
Коментари Харесай

Влюбени, известни и неприлично богати: Най-състоятелните двойки в света

Холивудската звезда Салма Хайек и брачният партньор ѝ – френският фешън магнат Франсоа-Анри Пино са най-богатата световна двойка на планетата.

Те са номер едно в скорошна ранглиста на Ceoworld за 2023 година, която наблюдава финансовите активи на едни от най-популярните влюбени звезди.

Общото положение на Хайек и Пино възлиза на 7,2 милиарда $, съгласно данните на платформата.

Актрисата се омъжи през 2009 година за ръководителя и основен изпълнителен шеф на първокласната група Kering – притежател на марки като Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent и Alexander McQueen, добавя Ceoworld.

Пино е и президент на Groupe Artémis S.A. – холдингова компания с портфолио в региона на модата, виното, лукса, изкуството, туризма, издателската активност, спорта, храните и технологиите.

Милиардерът и ослепителната холивудска дива са родители на една щерка – 14-годишната Валентина.

Франсоа-Анри Пино обаче е добре е прочут със слабостта си към всемирски хубавици. Той е татко на още трима наследника – наследник и щерка от първия си брак, както и 16-годишен наследник Аугустин, от извънбрачната си връзка със супермодела Линда Еванджелиста.

Сред останалите двойки в ТОП 20 са:

Припомняме, че неотдавна Бионсе и Джей-Зи влязоха и в друга ранглиста, като счупиха върха за най-скъп парцел в Калифорния.
Двойката си купи имение с повърхност от 40 000 квадратни метра и аспект към Тихия океан в Малибу за 200 млн. $.

Семействата на Том Ханкс и Рита Уилсън, и Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс пък имат славата на едни от най-дълголетните в Холивуд. Тези звезди са щастливо женени от десетилетия и разрушават митовете, че любовта сред звездите постоянно трае прекомерно малко.

КатринЗита Джоунс, която се омъжи за Дъглас през 2000 година нееднократно е коментирала, че „ днешните хора прекомерно бързо поставят край “ на връзките си.
„ Трябва да даваш най-хубавото от себе си и да не се признаваш за надвит, когато се появи първият проблем “, счита тя.

Според Дъглас: „ Трябват старания и от двете страни. Не считам, че има доста благоприятни условия за опазване на една връзка, в случай че единият от двамата е излязъл през вратата “.

Том Ханкс и Рита Уилсън пък се срещат на снимачната площадка на комедийния сериал Bosom Buddies и се женят през далечната 1988 година

„ Рита ми сподели какво е обич. Хората споделят, че да си женен дълго време е в действителност сложна работа. Не, не е! Не и в случай че индивидът, с който си, в действителност ти харесва! “, споделя Ханкс.

Двойката взе участие в сантименталната комедия от 1993 година " Безсъници в Сиатъл ", а Уилсън продуцира редица филми, в това число " Моята огромна луда гръцка женитба " през 2002 година По-късно тя стартира музикална кариера, като през 2012 година издава дебютния си солов албум " AM/FM ".

През 2015 година носителят на „ Оскар “ показа, че е почувствал мигновена химия с Рита, в отговор на въпрос за дълголетието на брака им, напомня CNN.
 
 

 

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР