Холивудската звезда Голди Хоун изненада с невероятната си история за

...
Холивудската звезда Голди Хоун изненада с невероятната си история за
Коментари Харесай

Извънземни посетили актриса

Холивудската звезда Голди Хоун изненада с невероятната си история за среща с извънземни същества, които, както тя твърди, я докоснали и изпълнили със светлина. Голди Хоун е една от героините във кино лентата „ Смъртта й отива “.

Едва в този момент тя споделя история, случила се с нея преди половин век, когато била едвам на 20 година Времето на срещата с извънземни съответства с интервала, когато са следени голям брой случаи на НЛО в щата Калифорния.

„ Излязох през вратата, седнах на дребен перваз и погледнах към тъмното небе “, спомня си Голди Хоун. „ Видях всички тези звезди. И всичко, за което можех да мисля, беше: ние ли сме единствената планета в цялата голяма галактика, на която има живот “.

Около четири месеца по-късно, когато Голди се кани да подремне в колата на приятеля си, внезапно чува необикновен, писклив звук, който изглеждаше необикновен.



Голди се озовава в наличието на три непознати същества със сребриста кожа, триъгълни глави, дребни носове, без уши и дребен разрез вместо уста. Актрисата твърди, че са я обсъждали по този начин, като че ли е обект на проучване. Тя не изяснява по какъв начин е разбирала какво си приказват.

Най-изненадващата част от историята обаче е, когато едно от съществата протяга ръка и допира Голди. Тя разказва прекарването като Божи пръст, който я изпълва с най-хубави усеща.

„ Това беше най-доброжелателното, любящо възприятие. Беше мощно. Беше изпълнено със светлина “, споделя Голди Хоун.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР