Холивудската звезда Джъстин Теру бързо преживя раздялата си с актрисата

...
Холивудската звезда Джъстин Теру бързо преживя раздялата си с актрисата
Коментари Харесай

Джъстин Теру набързо прежали Дженифър Анистън и започна да се сваля с млада колежка

Холивудската звезда Джъстин Теру бързо претърпя раздялата си с актрисата от „ Приятели ” Дженифър Анистън и се отдаде на живот. За първи път след новината за развода му с някогашната на Брад Пит, Теру даде признаци на живот в обществената мрежа.

На профила си в Инстаграм артистът и режисьор разгласява няколко фотоси, на които театралничи с дребни кученца. В коментар към благите снимки той приканва почитателите си да оказват помощ на кучешкия подслон в Тексас. В поста му има и няколко хаштага, един от които съумя да провокира огромен интерес измежду феновете му. „ Да, Селена (Гомес), още веднъж те означавам, само че единствено в случай че беше видяла тези момчета с очите си, и ти би постъпила по този метод, а също по този начин зная, че ти си толкоз готина”, написа Теру, хвърляйки почитателите си в размисъл какво значи написаното и дали сред двамата няма нещо.



Мнозина незабавно си припомниха, че преди няколко години се появиха клюки, че на празненство в чест на премиите „ Златния глобус” през 2015 година Тери намерено е флиртувал с изпълнителката. Между другото, осведомени настояват, че Джен и Джъстин са се разделили поради прекомерно околните връзки на последния с актрисата Наоми Уотс. Твърди се, че при започване на предходната година Анистън попаднала на фотоси, на които брачният партньор й прегръща и си приказва сладко с британска актриса на събитие в Ню Йорк.

Преди дни пък стана ясно, че Теру е имал загадка среща с някогашната брачна половинка на Брад Пит Анджелина Джоли.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР