Холивудската звезда Брад Пит изненада завършващите университет в щата Мисури,

...
Холивудската звезда Брад Пит изненада завършващите университет в щата Мисури,
Коментари Харесай

Брад Пит приятно изненада завършващи „в изолация” студенти в Мисури

Холивудската звезда Брад Пит изненада завършващите университет в щата Мисури, чиито ученик е самият той, със особено известие, до момента в който е под карантина, заяви CNN.

Видеото е оповестено в Twitter и стартира с президента на университета Клиф Смарт, който споделя, че още един специфичен посетител ще съобщи известие на студентите, които приключват „ у дома ” заради пандемията на ковид. Тогава на екрана се появява Пит. Роденият в Оклахома артист се мести в щата, ситуиран в междинния запад на Америка, дружно със фамилията си още в ранна детска възраст, а неговите родители и в този момент живеят там – в Спрингфийлд.

„ Здравейте всички. Тук е Брад от карантина, който вика от наслада за завършващите Държавния университет в Мисури. Да! Предвид времето, в което се намираме, е доста необичайно за всички ви да се дипломирате по този метод, само че знайте, че имате нашата поддръжка. Уповаваме се на вас, че ще извършите този свят едно по-добро място. И ви пожелаваме всичко най-хубаво в бъдещите ви инициативи. И по този начин, вие го направихте. Направихте го. Насладете се. Поздравления още веднъж и мислете за огромни неща “, пожелава 56-годишният притежател на премията „ Оскар “ на завършващите.

Преподавателка в университета е пробвала на 12 май да получи видео от Пит.

„ Имах дивата концепция, че Брад Пит ще направи родния си град постоянен и ще развесели завършващите университета, които няма да вървят на никое място този петък. Не съм се чувала с никого, на който съм изпратил имейла, тъй че ето видео, което в никакъв случай не съм мислила, че ще споделя. Последно снимано за моите студенти. Туитър, свърши си работата ”, споделя насладата си в Twitter Елизабет Кинг. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР