Холивудската звезда Анджелина Джоли заведе молба във Върховния съд на

...
Холивудската звезда Анджелина Джоли заведе молба във Върховния съд на
Коментари Харесай

Анджелина Джоли иска повече пари от Брад Пит

Холивудската звезда Анджелина Джоли заведе молба във Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане Брад Пит да бъде длъжен да заплаща повече средства за възпитанието на общите им деца, оповестява телевизия ABC.
" Той (Пит) е длъжен да заплаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща задоволително средства за възпитанието на децата “, се споделя в молбата, направената от юрист Саманта Блей Дежан.
" В продължение на година и половина [Пит] е изпълнявал нередовно неофициалното съглашение за разноските по децата. С оглед на даденото събитие, тя [Джоли] подава искане за издаване на правосъдна заповед за застраховане разноските за децата ", се споделя в известие на прокуратурата.
Не излиза наяве каква тъкмо сума разчита да получи Джоли, добавя БГНЕС.
Представители на Брад Пит обаче са декларирали за американската телевизия, че той безукорно извършва всички поети задължения.
Холивудските звезди Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха дружно 10 години, само че подписаха брак едвам през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР