Холивудската продукция "Трансформърс: Последният рицар" оглави боксофис класацията в Северна

...
Холивудската продукция "Трансформърс: Последният рицар" оглави боксофис класацията в Северна
Коментари Харесай

Новият Трансформърс със слаби печалби от $69 млн.

Холивудската продукция "Трансформърс: Последният рицар " оглави боксофис класацията в Северна Америка със "само " 69 милиона щатски $ облага. Казваме "само ", тъй като приходите, изчислени след първия му уикенд на огромния екран са ниски спрямо предходните филми от поредицата, сочи информацията на ComScore.

Лентата генерира 43,5 милиона $ в Съединени американски щати и Канада през почивните дни, а за петдневния интервал от сряда насам - 69,1 милиона. Предишните четири кино лентата от поредицата дебютираха с към 100 милиона $ за същия интервал от време.

Научнофантастичният екшън на Майкъл Бей, в чиято основна роля е Марк Уолбърг, провокира по-голям интерес в чужбина и по-конкретно в Китай. Общите му на международния пазар са 196,2 милиона $, от които 123,4 милиона в Китай.

Все още обаче не е ясно дали "Трансформърс: Последният рицар " ще успее да покрие направените по снимането разноски. Бюджетът му бе от цели 217 милиона $ и съвсем още толкоз за маркетинг, само че отзивите и рецензиите не са изключително положителни.

Второто място в бокс-офис класацията на Северна Америка си поделиха "Жената знамение " и "Колите 3 " с доходи от по 25,2 милиона $.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР