Холивудската легенда Брад Пит приема тежко обидите на осиновения си

...
Холивудската легенда Брад Пит приема тежко обидите на осиновения си
Коментари Харесай

Брад Пит се срина след обидите от сина си

Холивудската легенда Брад Пит приема тежко обидите на осиновения си наследник Пакс, който го назова “задник от международна класа ". 

В обява от 2020 година за Деня на бащата, която беше разкрита преди дни, Пакс разкрива, че децата на артиста треперят от боязън пред него, съобщи " Телеграф ", цитира Пловдив 24.

Приятел от най-близкото обграждане на Брад Пит разкри, че наличието на поста на Пакс е депресиращо за него.

" Разочароващо е да гледаш по какъв начин Брад е описван като някакъв тип " неприятен човек “, когато това е надалеч от истината. “ Източникът добави, че Пит изпитва " огромно почитание “ към всяко едно от децата си и споделя, че " приказва доста “, че той " избира да резервира почтено безмълвие “ за обстановката.

Според други източници звездата от “Седем " и “Убийствен трен " съвсем не вижда децата си след развода с някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли.

Брад Пит и Анджелина Джоли имат общо шест деца - двете звезди осиновиха Мадокс, Пакс и Захара, а техни биологични отрочета са Шайло, Нокс и Вивиен.

Пакс е осиновен от сиропиталище в Хо Ши Мин, Виетнам през 2007 година, когато е 3-годишен. Той бе зарязан като новородено бебе от пристрастената си към хероин биологична майка. На идната година той бе припознат от Брад Пит.

Когато Пит и 48-годишната Джоли се разделиха през 2016 година единствено две години откакто се ожениха на частна гала във Франция, децата останаха с майка си на фона на информация, че на борда на частен аероплан е избухнал скандал сред Брад и най-големия му наследник Мадокс.

Изглежда връзките на Брад Пит са обтегнати и с по-малкия му наследник Пак, който го упрекна, че е трансформирал живота му в пъкъл.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР