Холивудската красавица Нина Добрев изгря на корицата на Harper`s Bazaar.

...
Холивудската красавица Нина Добрев изгря на корицата на Harper`s Bazaar.
Коментари Харесай

Нина Добрев пред Harper`s Bazaar: Бяхме скромно емигрантско семейство от България

Холивудската хубавица Нина Добрев изгря на корицата на Harper`s Bazaar. Актрисата се изяви и като посетител редактор на септемврийския брой на списанието.

Пред Harper`s Bazaar Нина описа за креативните си проекти, кучето ѝ Маверик и какво е да израснеш в емигрантско семейство от България.

Семейството на Нина Добрев емигрира от София в Торонто, когато бъдещата звезда е единствено на 2 години. „ В началото живеехме в едностаен апартамент с още едно семейство. Родителите ми работеха доста крепко, с цел да се оправим ", споделя звездата от „ Дневниците на вампира ".

„ Докато приятелите ми имаха купища страхотни облекла, ние пазарувахме от локален магазин с евтини артикули. За да ме накара да се почуствам по-добре, мама го наричаше Versace. Е, няколко години по-късно отидох на същинско ревю на Versace и седнах на първия ред ".

Вероятно предишното на Нина Добрев е оформило и политическите възгледи на хубавицата, означават от Harper`s Bazaar, а Нина споделя: „ Произхождам от емигрантско семейство и не считам, че държанието на Доналд Тръмп е задоволително. Той не се държи като президент, а като риалити звезда в извънредно шоу ".

Що се отнася до кариерата ѝ, Нина е безапелационна, че не съжалява за решението си да напусне сериала, който я направи световноизвестна - „ Дневниците на вампира ". „ Такъв беше проектът през цялото време. Нямах желание да оставам след приключването на шестгодишния ми контракт ".

Нина обича да приказва и за Маверик - кученце, което осиновила преди няколко месеца. „ Тя е най-спокойното куче на света. Всяка заран ме разсънва, като облизва лицето ми, след което безусловно търча на открито по пижама, с цел да я изведа ".

Нина осиновила Маверик (кръстена на героя на Том Круз в „ Топ Гън " ) няколко месеца след гибелта на котката ѝ Линкс. „ Тя избави мен, аз спасих нея. Бях толкоз тъжна след гибелта на Линкс. Маверик ме върна към живота ", признава актрисата.

Родената като Николина Константинова Добрева актриса стартира кариерата си като модел и взе участие в редица реклами. Световноизвестна става с ролята на Елена в хитовия сериал " Дневниците на вампира ".
Гледали сме я и в " Нека сме ченгета " (Let`s Be Cops), " The Final Girls ", " Съквартирантката " (The Roommate ), „ Гимназия Деграси: Следващото потомство " (Degrassi: The Next Generation), " Деграси отива в Холивуд " (Degrassi Goes Hollywood).

Нина е и измежду зведите на екшъна „ Трите хикса: Отново в играта ", където си партнира с Вин Дизел, Руби Роуз, Самюел Л. Джаксън. Ще я гледаме и във " Flatliners ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР