Холивудската актриса Меган Фокс идва в България за снимките на

...
Холивудската актриса Меган Фокс идва в България за снимките на
Коментари Харесай

Меган Фокс каца в София на 18 юли

Холивудската актриса Меган Фокс идва в България за фотосите на хорър кино лентата Till Death (До смърт). Работата по огромната продукция ще стартира на 6 юли, само че звездата от " Трансформърс " ще кацне в София на 18 юли, сподели за " Труд " Ярив Лернер, изпълнителен шеф на киноцентъра " Ню Бояна ".

Фокс ще се превъплъти в ролята на Ема, която е прикована с белезници към починалия си брачен партньор като налудничаво възмездие на двама наемни убийци, които я преследват в опит да убият и нея.

Сценарист е Джейсън Карвей, а режисьор С. К. Дейл. Сред продуцентите е Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрич, един от хората зад " Аквамен " и продължението му, както и зад хитовия сериал " Живите мъртви ".

Меган Фокс обаче ще изкара няколко кино лентата, преди хорърът да се появи по екраните. Преди това тя снима дружно с Джеймс Франко, Джоуи Кинг и Уил Фарел в Zeroville под режисурата на самия Франко.

Наскоро завърши и работата по Big Gold Brick на Брайън Петсос, в който игра с Оскар Исак и Анди Гарсия, както и по комедията Think Like A Dog с Джош Дюамел, която беше премиерно показана на 9 юни.

Динамична се оказа годината за Меган и в персонален проект. През май тя публично се разведе със брачна половинка си - артиста Брайън Остин. Те подписаха брак през 2010 година, само че бяха двойка от 15 години.
Преди дни обаче актрисата бе уловена от папараци в Лос Анджелис дружно с рапъра Machine Gun Kelly, с който въобще не са криели близостта си и съгласно слуховете двамата са публично дружно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР