Холивудската актриса Хейдън Пенетиър обвини бившия си Владимир Кличко, че

...
Холивудската актриса Хейдън Пенетиър обвини бившия си Владимир Кличко, че
Коментари Харесай

Скандал разтресе Кличко: Обвиниха го в отвличане на дъщеря си в Украйна

Холивудската актриса Хейдън Пенетиър упрекна някогашния си Владимир Кличко, че е отвлякъл 7-годишната им щерка, която взел при него в Украйна и отхвърля да я върне при майка ѝ в Съединени американски щати.

33-годишната Пенетиер, която прекара години в борба със неразрешени субстанции, беше принудена да подпише през 2018 година пълномощие, че дава цялостно настойничество над дребната Кая на татко ѝ. Сега обаче актрисата твърди, че Кличко е взел детето без да получи нейното единодушие.

В изявление пред Джейда Пинкет Смит Хейдън Пенетиер описа, че някогашният боксьор не разрешава на 7-годишното момиченце да се завърне в щатите.

" Мислех, че ще отиде да го посети, както постоянно е правила. Тя е ту при мен, ту в Украйна. Но в този момент, до момента в който той е там, ми сподели, че желае цялостно настойничество, бях шокирана ", разяснява актрисата.

" Това не беше полемика. Ако той беше пристигнал при мен и беше споделил: „ Мисля, че поради проблемите ти сега, би било добре за детето да остане тук с мен за известно време ", щях да кажа: „ Добре, това има смисъл, разбирам, ще дойда да ви посетя “, сподели още Хейдън Пенетиър.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР