Объркан OAP намери градинската му порта блокирана от верижна ограда

...
Объркан OAP намери градинската му порта блокирана от верижна ограда
Коментари Харесай

Пенсионер блокиран в собствената си градина от верижна ограда след странен съседски ред

Объркан OAP откри градинската му врата блокирана от верижна ограда в чудноват ред над 90 см линия земя, благосъстоятелност на неговия комшия.

80-годишният Дейвид Брийз счита, че бариерата е била издигната след спор за това, че той е прекосил дребна линия земя, с цел да стигне до социална пешеходна пътека, когато напуща задната си градина. Г-н Бриз постоянно е употребявал портата на парцела в Рийдхам, Норфолк през последните 23 години.

Той сподели, че е направил опити да се свърже със притежателя на земята, Крис Мутен, с цел да се увери, че не влиза на територията. Той употребява пешеходната пътека, която минава на изток от Yareview Close до Cliff Close, с цел да стигне до лекарския кабинет и пощата, защото пресича поле, свързващо две половини на селото.

Спорът идва като ядосани селяни възразиха против противоречив проект за създаване на 27 нови жилища в полето, благосъстоятелност на господин Mutten, който също е общински консултант. При последния поврат към техния спор господин Бриз откри, че градинската му по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР