Холивуд се подготвя за началото на наградния сезон с церемонията

...
Холивуд се подготвя за началото на наградния сезон с церемонията
Коментари Харесай

Движението #MeToo ще остави своя белег върху наградите „Златен глобус“

Холивуд се приготвя за началото на наградния сезон с церемонията по връчването на 75-те годишни награди „ Златен глобус ”, които ще се проведат през днешния ден, съобщи Гардиън.

Тазгодишната гала обаче ще бъде много по-различна от миналата, защото главният фокус няма да бъде върху евентуалните спечелили, а върху жертвите на полов тормоз в Холивуд и придвижването #MeToo.

Очаква се доста от най-популярните актриси, които ще участват на церемонията, да бъдат облечени в черно в поддръжка на дамите, които се престрашиха да разкрият случаи на полово посягане и принуждение против тях. Звездата от „ Жената знамение " Гал Гадот, както и номинираните за влиятелната статуетка Холи Хънтър, Сърша Ронан, Мери Джей Блайдж и Елисън Джени потвърдиха, че ще поддържат самодейността.

„ Мисля, че това ще бъде в действителност мощно обръщение “, съобщи по-рано през седмицата Джени, която е номинирана за най-хубава женска поддържаща роля за комедията „ Аз, Тоня ”. „ Ще бъда в черна рокля и съм горда, че ще мога да застана до останалите актриси ", добави тя.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР