Холи Уилоуби заминава за Коста Рика за предстоящото си представяне

...
Холи Уилоуби заминава за Коста Рика за предстоящото си представяне
Коментари Харесай

Холи Уилоуби е защитена от бивши военни, тъй като сигурността е „приоритет“ на снимачната площадка на новото шоу на Netflix

Холи Уилоуби отпътува за Коста Рика за идното си показване в „ Лов на мечки “ на Netflix и стрийминг колосът напуща нейната сигурност в ръцете на специалисти.

Бившата водеща на „ Тази заран “ прави първия си огромен ход, откогато напусна програмата за закуска през октомври предходната година, защото би трябвало да води шоуто с Беър Грилс, като двамата отпътуват в чужбина с поредност от минимум 10 други известни персони.

Тъй като Коста Рика претърпява скок на броя на убийствата до 17,2 на 100 000 души през 2023 година от 11,7 през 2018 година, съгласно Reuters, шефовете на Netflix не рискуват, защото се споделя, че платформата „ влага големи суми “ подсигурява триумфа на идващия му план, само че целта остава 43-годишният - и останалите членове на актьорския състав - да бъдат предпазени от пострадване.

Така за работата са наети някогашни специфични сили и някогашни военни оръжия чартърен и още 1 милион паунда също ще бъдат изхарчени за сигурност в джунглата. „ Netflix влага...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР