Холи Уилоуби се завърна в Dancing On Ice на ITV

...
Холи Уилоуби се завърна в Dancing On Ice на ITV
Коментари Харесай

Роклята за „завръщане“ на Холи Уилоуби е зашеметяваща – ето три алтернативи на улицата

Холи Уилоуби се завърна в Dancing On Ice на ITV в неделя (14 януари) след три месеца неявяване от малкия екран – и изглеждаше толкоз блестяща.

42-годишната някогашна звезда на „ Тази заран “ украси нашите екрани в красива обтягаща фигура рокля на английската дизайнерка Сюзан Невил. Тя носеше искрящия, ниско изрязан номер с чифт сребърни обеци и пусна русата си фасул коса.

В надписа на фотография, споделена на нейната страница в Instagram, Холи сподели. „ Танци на лед серия 16!… Нека създадем това по 1 пайета едновременно. “ Феновете побързаха да похвалят външния й тип, като един написа: „ Ако това не е най-хубавата фотография за завръщане, не знам какво е “, а различен добави: „ Изглеждам изцяло прелестно. “

Пайетите не са единствено за Коледа и русата телевизионна звезда потвърди това отлично с последната си визия. Независимо дали присъствате на женитба, желаете да изглеждате извънредно блестящо на вечер или търсите съвършеното облекло за празненство, блестящата рокля е добър метод да отидете.

И т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР