Холи Бери безспорно е една от най-красивите и секси актриси

...
Холи Бери безспорно е една от най-красивите и секси актриси
Коментари Харесай

На 54, а сякаш на 30: Холи Бери показва как се правят плочки на корема

Холи Бери несъмнено е една от най-красивите и секси актриси в Холивуд. 54-годишната Холи е от дамите, които цялостен живот доста са се грижили за себе си и не е никаква изненада, че и през днешния ден тя наподобява отлично. Актрисата признава, че зад страхотната ѝ визия се крие освен хранителен режим, само че и тежки тренировки.

Пандемията е подтикнала Холи да се заеме още по-сериозно със спорта, защото желае да е здрава и да защищити себе си. Освен това знае, че залежаването и неналичието на контакти водят до меланхолия. Актрисата не за първи път разгласява в Инстаграм клипчета и фотоси, на които демонстрира едно или друго упраженение. Съвсем скоро тя качи фотография, която несъмнено впечатли всички нейни почитатели.

Виж още:

На фрагмента виждаме Холи, която е увиснала върху боксова круша, а на нея тя прави... коремни преси. Холи е казвала, че освен тренировките са от голяма важност, само че и храната, която поемаме. Актрисата е споделяла, че доста внимава какви хранителни артикули поема, тъй като и те се отразяват на цялостното здраве. Освен с фитнес, Холи се занимава с бокс.

" Боксът е една от най-хубавите тренировки за тялото. В него се напряга всеки мускул и се топят доста калории. Понижава фрапантно равнището на стрес, усъвършенства координацията сред ръката и окото и построява самочувствие и дисциплинираност. Практикувам бокс от 10 години и мога да кажа, че постоянно имам какво да науча още ", разказвала е актрисата.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/halleberry/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР