Холдинг ще отсъства от терените в следващите 6-9 месецаОтборът на

...
Холдинг ще отсъства от терените в следващите 6-9 месецаОтборът на
Коментари Харесай

Холдинг ще отсъства от терените в следващите 6-9 месеца

Холдинг ще отсъства от терените в идващите 6-9 месеца
Отборът на Арсенал удостовери тежката травма на централния бранител на отбора Роб Холдинг. Бранителят ще отсъства от терените в идващите 6-9 месеца заради раздрани кръстни връзки на лявото коляно. Той бе изнесен на носилка при равенството на,,артилеристите “ против Манчестър Юнайтед на,,Олд Трафорд “ в сряда.

23-годишният футболист ще се подложи на интервенция в околните дни, като предстоящият оздравителен развой значи, че играчът може да пропусне началото на идващия сезон в Премиър лийг.,,Искам да благодара на почитателите, футболистите и целия личен състав за поддръжката през последните два дни. Бе тежко да се контузя в толкоз мощен интервал за отбора “, съобщи Холдинг в Туитър.

Младият бранител получи титулярни минути, замествайки до неотдавна контузения Сократис Папастатопулос. Той размени гърка при домакинския триумф на Арсенал над Евертън на 23 септевмри и стартира като титуляр в идващите девет поредни мача на,,топчиите “. Като запаса на мястото на Холдинг в дуела с Манчестър Юнайтед влезе Щефан Лихщайнер, като се чака 34-годишният швейцарец да започва като титуляр едвам за повторно от началото на акцията в срещата с Хъдърсфийлд в събота.

Капитанът на,,артилеристите “ Лоран Косчелни е все по-близо до завръщане в стартовите 11 след лечение на контузия на ахилеса, която му попречи да взе участие на Световното състезание в Русия, само че мениджърът Унай Емери удостовери на конференцията преди утрешния дуел, че френският национал ще се завърне измежду титулярите по-скоро за мача азербайджанския Карабах от шампионата Лига Европа в четвъртък. Арсенал е на пето място в таблицата на Висшата лига и е в серия от 20 следващи мача във всички шампионати преди дуела с Хъдърсфийлд в събота следобяд. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР