Холандският специалист Франк де Бур оплю сериозно бившия си тим

...
Холандският специалист Франк де Бур оплю сериозно бившия си тим
Коментари Харесай

Де Бур: Юношите на Аякс се справят много по-добре от Интер

Холандският експерт Франк де Бур оплю съществено някогашния си отбор Интер. Бившата звезда на Барселона показа, че в Интер и изключително в съблекалнята на отбора всичко е „ безпорядък “, а що се отнася до държанието на играчите, юношите на Аякс са надалеч по-организирани.

След престоя си в Интер, Де Бур бе назначен за управител на Кристъл Палас, само че бе уволнен в самото начало на сезона.

„ За мен бе по-сложно в Италия. Проблем не беше единствено езикът. Беше ми мъчно да прокарам моите хрумвания “, разяснява Де Бур в изявление за холандска медия.

„ Нашият метод на мислене е доста по-близък до този в Англия, до момента в който в Интер всичко бе основано на настроенията в тима. Играчите на Интер бяха образували група от седем или осем играчи, а останалите се опитваха да ги изолират “, признава експертът.

„ Беше безпорядък, всеки правеше каквото си изиска. Опитах се да накарам Интер да играе позиционен футбол, само че в никакъв случай не реализирах нещо сходно. Юношите на Аякс се оправят по-добре. Не чаках това “, споделя още Франк де Бур.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР