Холандският парламент гласува искането на група депутати за връщане на

...
Холандският парламент гласува искането на група депутати за връщане на
Коментари Харесай

Холандски депутати искат затягане на визовия режим за албанците

Холандският парламент гласоподава настояването на група депутати за връщане на визите за Албания заради " увеличената албанска престъпност " в тази страна.

 Холандският външен министър Стеф Блок съобщи, че стягането на визовия режим е безпричинно и че може да усложни връзките с Албания Холандският външен министър Стеф Блок съобщи, че стягането на визовия режим е безпричинно и че може да усложни връзките с Албания
Това решение дава право на държавното управление на Нидерландия да се обърне към Брюксел, защото Европейският съюз има последната дума във връзка с условието за освобождение от визи за албанските жители “, оповестява албанска телевизия.

Искането за визите за албански жители се споделя, че това е належащо заради очевидното нарастване на престъпността на албанската мафия в Холандия, че тези незаконни организации злоупотребяват с опцията да пътуват без визи в цяла Европа и да разширят мрежата за контрабанда.

„ Бяхме принудени да търсим прекъсване на визите за Албания по разнообразни аргументи, в това число предотвратяването на трансграничната престъпност. Молим държавното управление да внесе искане до Европейската комисия да стартира процедура за неотложно унищожаване на либерализирането на визовия режим, защото доста албанци, идващи в Холандия като туристи, са забъркани в трафика на твърди опиати и трафик на хора към Англия “.

На парламентарната сесия холандският външен министър Стеф Блок съобщи, че стягането на визовия режим е безпричинно и че може да усложни връзките с Албания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР