Хофенхайм не разполагат с пари и класа, за да се

...
Хофенхайм не разполагат с пари и класа, за да се
Коментари Харесай

Собственикът на Хофенхайм има само скромни амбиции за бъдещето на клуба

Хофенхайм не разполагат с пари и класа, с цел да се опълчи в битката за купата в Бундеслигата, сподели мажоритарният притежател на Дитмар Хоп.

"Ще се веселя, в случай че приключим в горната половина на класирането. За някои тогава може да останем елементарен тим, само че това е истината и би трябвало да я приемете. Ако някой има упоритости за купата, бих споделил, че скърбя, че не съм точният човек ", сподели Хоп за клубното списание.

Хофенхайм се класира на седмо място, а Хоп сподели, че други като първенци Байерн Мюнхен или Борусия Дортмунд са надалеч напред.

"Разликата стартира с потенциала на стадиона и включва броя на спонсорите. Винаги ще подвластен от приходите от прехвърляния ", прецизира Хоп.

Хоп, 77-годишен, е немски милиардер и съосновател на софтуерните колос "SAP ".

Той е вложил в клуба в продължение на доста години, защото Хофенхайм се причисли към Бундеслигата преди десетилетие и реализира най-хубаво класиране-четвърти през предишния сезон.

Дитмар Хоп, който постоянно е бил обект на напатки от почитателите на други клубове, упорства, че от 2012 година насам не е давал от парите си за клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР