Ходихме на всичко възможно, за да закрепим 17-годишната си любовна

...
Ходихме на всичко възможно, за да закрепим 17-годишната си любовна
Коментари Харесай

Нели Хаджийска: Разведох се след 17 годишна любов

" Ходихме на всичко допустимо, с цел да закрепим 17-годишната си любовна история посредством проучване на душата. Пътешествия, терапевти, църкви, манастири, констелации, само че нищо не оказа помощ ", призна телевизионерката в предаването " Преди обед ".

Хаджийска призна, че през последните две години се е трансформирала доста. " Свърши се една доста огромна вътрешна промяна, сякаш едвам на тази възраст стартирам да опознавам себе си и да виждам коя съм. Започнах да обичам себе си и да беседвам с душата си ", споделя Нели. " Този проблем при мен стартира с едно изключително чувство в любовта. Ние със брачна половинка ми Даниел сме 17 години дружно - една доста огромна обич, която започва, когато бяхме деца, на 20 и... До такава степен се срастнахме и дотам не знаех къде приключвам аз и къде стартира той. Престанахме да се виждаме като обособени човеци, което е доста огромен капан в любовта, тази безконечната, с която живееш с мисълта, че ти ще си отидеш с този човек ", изповяда се още водещата на " Търси се ".
Реклама
Нели не крие, че с половинката й са минали през доста дълъг път и доста тествания. Чакането на двете им деца е било едно от доста огромните тествания. " След раждането на децата, връзката ни стана доста лека, хубава, само че може би същинския проблем стартира, когато престанеш да се интересуваш от другия, а всеки един от нас се трансформира всеки ден. А ти живееш с концепцията за другия, подобен какъвто си го избрал още първоначално. И двамата престанахме да виждаме и разбираме тази смяна ", споделя тя. " И по тази причина може би беше огромна изненада за двама ни, че тази дълголетна обич, внезапно не те въодушевява толкоз доста, не ти дава крилата, които ти е давала за полет. Изведнъж осъзнаваш, че тази обич е по-скоро другарска, трансформира се в битовизми и развъждане на децата ", заключава русокоската.

" Истинският неуспех е да останеш във връзка, в която не си благополучен. Няма трети човек, няма фирлмови истории.. просто чисто осъзнаване ", безапелационна е Хаджийска.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР