HMD Global обяви днес, че Android Q вече е достъпен

...
HMD Global обяви днес, че Android Q вече е достъпен
Коментари Харесай

Android Q Beta е достъпен за Nokia 8.1

HMD Global разгласи през днешния ден, че Android Q към този момент е наличен за разработчиците на мобилни приложения, посредством програмата за ранен достъп за експерти за смарт телефона на компанията Nokia 8.1. Тази платформа разрешава на разработчиците да тестват и усъвършенстват своите приложения към операционната система Android Q. С присъединяване си в програмата за ранен достъп Nokia съблюдават обещанията си да бъдат едни от първите телефони, които получават най-новия програмен продукт от Гугъл.

Програмата Nokia phones developer preview започва с тестванията на Android 9 Pie на Nokia 7 Plus. През втората си година тя разрешава на разработчиците да основават, тестват и усъвършенстват своите приложения за Android и да ги приготвят за сертификация в Play Store, преди представянето на новата версия на Android.

 Android Q Beta е наличен за Nokia 8.1
Юхо Сарвикас, основен продуктов шеф в HMD Global, съобщи: " Предварителният достъп на разработчици до Android Pie означи огромен триумф. Десетки хиляди основатели на приложения си сътрудничиха с нас, с цел да разработят и усъвършенстват своите артикули към Android Pie, като това подсигурява едно безпроблемно прекосяване към новата операционна система. С Android Q планираме същото, което направихме с Nokia 7 Plus, като подсигуряваме на разработчиците ранен прелиминарен достъп за създаване на приложения. "

" Приносът на нашата Beta labs общественост направи допустимо телефоните Nokia да са измежду първите, които бяха обновени до Android 9 Pie. Чрез програмата за прелиминарен достъп с Nokia 8.1 ще създадем допустимо нашите телефоните да стават все по-добри във времето и да оферират най-актуалното софтуерно преживяване. Приоритетът ни е да подсигуряваме, че нашите почитатели ще могат елементарно и безпроблемно да преминат към последната версия на Android, на телефон развиваващ се във времето. "

Android Q ще обезпечава на потребителите по-голям надзор върху данните им, да вземем за пример когато приложението има достъп до данните за местонахождение. Най-новата операционна система Android ще предлага усъвършенствани варианти за отбрана на персоналните данни, като ограничение на интервенциите във фонов режим и спомагателна актуализация за отбрана на значими данни за идентифициране на устройството.

Потребителите могат да чакат усъвършенствано ръководство с жестове, което се възползва оптимално от широкоформатните екрани, както и нова, тъмна графична тематика, която е по-приемлива за очите и оказва помощ за пестенето на батерията.

Ако разполагате с Nokia 8.1, посетете https://www.nokia.com/phones/en_int/developer/ и се регистрирайте.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР