Хлябът няма да поевтинява повече, а дори е възможно да

...
Хлябът няма да поевтинява повече, а дори е възможно да
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Хлябът няма да поевтинява, а е възможно да поскъпне

Хлябът няма да поевтинява повече, а даже е допустимо да нарастне. Цената на пшеницата от идната годишна продукция е доста по-скъпа от миналогодишната. Това предвижда президентът на КНСБ Пламен Димитров пред bTV.

Проблемът с доставките на газ е централен за този миг. Това е от основните цели на службения кабинет. Не единствено надеждните доставки,а и цената е от значние,допълни още той.

Увеличението, което изиска „ Овергаз “ е фрапантно,но то единствено доближава нашата цена към приблизително европейската.Има и други решения, които час по-скоро би трябвало да се проучват и вземат, разяснява Димитров.

„ Експертите споделят, че може да се търси решение при Газпром,но краткосрочно. Трябва да си осъществим контракта с тях до края на годината, само че единствено до там. “, добави той.

Според Димитров, служебният министър председател Гълъб Донев е рационален,умерен и диалогичен човек.

„ Смятам, че ще чуе всички причини, които водят до утешение на страната. Двете неща желаех от служебния министър председател. Това са гарантиране на заплащанията за енергийните помощи към бизнеса и потребителите и гарантиране на цена за топлото през зимата “, добави президентът на КНСБ.

Сред тематиките, които Димитров предлага да бъдат разисквани, е нуждата от още една актуализация на държавния бюджет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР