Хляб без ДДС, зареждане на горива с отстъпки, по-високи пенсии

...
Хляб без ДДС, зареждане на горива с отстъпки, по-високи пенсии
Коментари Харесай

Как мерките ще се отразят на цените на хляба, парното и горивата?


Хляб без Данък добавена стойност, зареждане на горива с отстъпки, по-високи пенсии и данъчни облекчения за фамилиите с деца, планува антикризисният пакет на кабинета. Как ограниченията биха се отразили върху цените на хляба, парното и горивата?

Николай зарежда и персонален, и длъжностен автомобил. Казва, че утвърждава мярката и би се възползвал от нея. За момента това би се отразило на джоба му.

Други като Милена обаче не утвърждават предлагането.

„ Ако го вкарат сигурно, ще се възползвам, както всички, само че другояче не считам, че е добре. Не мисля, че " страната това сме ние " и в тази ситуация тази отстъпка ние ще я платим “, споделя Милена Георгиева.

Ще поевтинеят ли хлябът и горивата след въвеждането на антикризисните ограничения?


Собственици на бензиностанции и работещи в сектора поддържат антикризисната мярка - считат обаче че мъчно може да се приложи на процедура.

„ Ако би трябвало да се пуска фактура на всяко едно лице, лишава към 1-2 минутки на човек, приблизително една дребна бензиностанция сред 200 и 400 клиенти, вие си направете сметка какъв брой време ще отнеме “, съобщи Димитър Хаджидимитров, зам.-председател на АБТПВПГ.

„ Идеята на страната е прелестна, само че ще се отрази пагубно на бензиностанциите - ние би трябвало да наемем още хора да обработват документи на всеки един жител “, разяснява Юлиан Вълчев, шеф на бензиностанция.

Другата концепция - да се управлява по длъжностен път с спомагателна информация към Национална агенция за приходите - от сектора намират за по-добра, само че и тя би лишила техническо време за въвеждането на системи.

„ А идващия вид - по какъв начин ще се връщат тези средства към бензиностанциите, автоматизирано ли, всекидневно ли, ежеседмично ли, по какъв начин ще се регистрират “, означи Димитър Хаджидимитров.

Ако се избере вид с фактура на място - прогнозата е за огромни опашки по време на дейния отпускарски сезон.

С какъв брой падат цените на бензина, хляба и парното, в случай че ограниченията на държавното управление влязат в действие през днешния ден – разберете на.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР