Хлоя Морела е една от най-популярните модни блогърки. Благодарение на

...
Хлоя Морела е една от най-популярните модни блогърки. Благодарение на
Коментари Харесай

Прелестна блогърка показа СНИМКА с нов тоалет, но стана за голям резил с нещо между краката

Хлоя Морела е една от най-популярните фешън блогърки. Благодарение на препоръките ѝ за визия и грим момичето е следвано от над 1 милион почитатели. Затова всяка нейна фотография се преглежда под лупа, а всяка нейна неточност се прави оценка като космополитен скандал.

И, несъмнено, нейната поредна фотография не стана изключение. Хлоя не е забелязала на фотоса това, което непосредствено се набива в очите на всеки, написа в. Daily Star.

Четете още: Има куп нередности в тази СНИМКА! Можете ли да ги откриете?

 Фото © Instagram/chloemorello

На фотографията, която е събрала над 70 000 лайка единствено за един ден, момичето е облечено в златиста пола и черно горнище, допълнено с розови чорапки. В коментар под фотографията се споделя: " Приятели, нужна ми е вашата помощ! Тези чорапи скапват ли визията? ".
Четете още: 15 модела летни обувки, които можеш да съчетаеш с всичко (СНИМКИ)

 Фото © Instagram/chloemorello

Но не чорапите съумяха да привлекат вниманието на почитателите. Специално внимание те обърнаха на полата, по-точно на необикновената рисунка върху нея с формата на мъжки сексуален орган. Един от потребителите написа: " Блестящият шланг - тъкмо приключва облика ".
 Фото © Instagram/chloemorello

По-късно Хлоя призна, че принтът е дело на мъжа ѝ. Момичето решило, че фотографията ще бъде занимателна, само че не е очаквала толкоз отрицателни мнения.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР