Хитрата лисица Златка Райкова отново успя да захапе бившия си

...
Хитрата лисица Златка Райкова отново успя да захапе бившия си
Коментари Харесай

Златка Райкова "сипа" на Благой: Синът ми няма да става тъп футболист!

Хитрата лисица Златка Райкова още веднъж съумя да захапе някогашния си - Благой Георгиев. Знаем, че русокоската не е от положителните и благородни дами, подготвени да простят и да не помнят - изключително в случай че са били зарязани поради друга. Макар да твърди, че е мощно влюбена в новия си - Карен Хачатрян, някогашната плеймейтка още таи яд към Джизъса.

И не пропусна да му го покаже за следващ път като натърти, че синът й - Благой младши няма да става " тъп футболист ". Нещо повече - Златка е решила да го прави втори Григор Димитров и занапред го е помъкнала на корта.

С тенис тренировките на дребния се е заел самият Хачатрян, който е добър с хилката, а нищо чудно при пръв комфортен случай да срещнат хлапето и със самия Гришо.

" Футболът е за простаците. Неслучайно споделят - тоя е елементарен като футболист. Но виж, тенисът е друго нещо, културна игра. В него има жанр, има класа, играчите излъчват просветеност и финес ", каканиже Златка и " сипва " ли " сипва " на Георгиев.

Самият Благой не е отвърнал на хвърлената от нея ръкавица, а и както знаем, той се стреми да е в мир с всичките си някогашни. Още повече, че в този момент към този момент мозъкът му е ангажиран напълно с новата младоженка Полина Спасова, която евентуално скоро ще бъде заплодена от него - по остаряла традиция.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР