Хитови детски филми безплатно за деца в LUCKY – Дом

...
Хитови детски филми безплатно за деца в LUCKY – Дом
Коментари Харесай

Стартира осмото издание на Детски Филмов Фестивал в Пловдив

Хитови детски филми гратис за деца в „ LUCKY – Дом на киното “

Най-гледаните филми от последната година ще могат да видят децата на Пловдив изцяло гратис в „ LUCKY – Дом на киното “ всяка събота и неделя от 30 април до 22 май 2022 година. В програмата са включени особено селектирани анимационни 3D и 2D детски филми, дублирани на български език. В четирите следващи уикенда на Детския кино фестивал ще се състоят общо 16 прожекции, всяка събота и неделя от 11:00 и 13:00 часа.

Хитовите заглавия „ 100% ВЪЛК “, „ ГОРСКИТЕ МЕЧОЦИ: ДИВ СВЯТ “, „ ЛЕО ДА ВИНЧИ: МИСИЯ МОНА ЛИЗА “, „ МУЛАН: ПРИНЦЕСАТА ВОИН “, „ ОЙ! КЪДЕ ИЗЧЕЗНА НОЙ?! 2 ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ПРОДЪЛЖАВА 3D “, „ СЕМЕЙСТВОТО НА ГОЛЯМАТА СТЪПКА 3D “, „ ФАБРИКА ЗА СЪЩИТА “ са единствено част от заглавията, които ще предложи програмата на кинофестивала на най-малките фенове.

Входът за възрастни е 5 лв., безплатните билети за деца се получават от касата на „ LUCKY – Дом на киното “ след 10:00 часа в деня на прожекциите.

Детски кино фестивал е част от културния календар на града и дава опция на най-малките да се срещнат за първи път с магията на седмото изкуство. Събитието се организира от 2013 година, като още от първото си издание се радва на голям интерес. За осем години, Детски кинофестивал е бил посетен от над 50 000 деца и техните родители.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР