Хитов сериал е вдигнал с цели 310% търсенето и продажбите

...
Хитов сериал е вдигнал с цели 310% търсенето и продажбите
Коментари Харесай

Хитов сериал се подигра с чанта Burberry, вдигна с 310% продажбите

Хитов сериал е вдигнал с цели 310% търсенето и продажбите на чанти с марката Burberry, въпреки че героите се подиграват с въпросния аксесоар..

Става въпрос за премиерата на четвъртия сезон от сериала на HBO " Наследници ". Там има сцена, в която гаджето на братовчеда Грег идва на празненството за рождения ден на медийния магнат Логан Рой с чанта Burberry в тартанов принт.
-->
Дамският аксесоар завчас е подложен на пиперливи смешки и откровени насмешки от страна на Том – амбициозният шурей в семейство Рой, който дефинира чантата като " неуместно обемна ".

" Какво въобще има в нея? Равни обувки за метрото? Кутията й за обяд? Грег, това е чудовищно ", споделя Том, изживяващ се като настойник на братовчеда. " Можеш да я вземеш на къмпинг. Можеш да се пързаляш по пода, откакто си приключил работа в банката. ", не стопира да сипе насмешки брачният партньор на Шив Рой.

През седмиците след излъчването на епизода, търсенето на въпросния модел " Burberry tote bag " скача с 310%, съгласно данни на компанията за онлайн облекло 3DLOOK, представени от Harper`s Bazaar UK. Чантата се продава за 2890 $, написа profit.bg.

Британската журналистка Болу Бабалола също разяснява тематиката. В Twitter тя цитира основателя на " Наследници " Джеси Армстронг и негово изявление по време на лондонската прожекция на сериала. Пред публиката той споделя, че е потърсил мнение от богати хора от Ню Йорк каква съгласно тях е " най-обидната чанта, с която една жена може да пристигна на сходно събитие ".

Сара Дейвис, създател, президент и основен действен шеф на Fashionphile, разяснява пред CNBC Make It, че въпреки Том да се подиграва с размера на чантата, във фокуса на възмущението му в действителност е подчертаният дизайнерски принт, дължащ се на емблематичното каре на Burberry.

" Хора като членовете на фамилия Рой не парадират с благосъстоянието си. Не се колебая, че Том нямаше да реагира по този начин, в случай че момичето беше влезнало с Birkin на Hermes ", уверена е Дейвис. " Но хора, които не имат класата и изобилно положение на Рой, са захласнати от " логоманията ". От години насам логата на първокласните марки са комично огромни. ", добавя тя.

Дейвис съпоставя карето Burberry vintage nova с монограма на Louis Vuitton и акцентира, че ултрабогатите не обичат да парадират с неограничените си благоприятни условия за разкош. " Това, на което Том се подиграва, е безпричинната проява на благосъстояние ", добавя тя.

Компанията Burberry е учредена през 1856 година в Лондон, а все още неин основен дизайнер е Даниел Лий, някогашен креативен шеф на Bottega Veneta, напомня CNBC.

" В ера, в която трендовете непрестанно идват и си отиват, обичаната марка и богатата история на Burberry остават трайни. Това е удивително, знаейки какъв брой бързо непостоянните клиенти сменят усета си и могат да преминат от една марка или жанр към различен. ", безапелационна е Дейвис.

Според нея, ползата към чантата на Burberry в " Наследници " заслужава да бъде детайлно оценен и да се разиска по какъв начин може да се отрази на марката.

" Това не може да е неприятно за Burberry от позиция на чистите продажби, само че въпреки това, може да има охлаждащ резултат върху логото. Всъщност, Том споделя на глас това, което доста хора си мислят. Това не е история, която ще се хареса на Burberry. ", изяснява Дейвис.

" Дали в случай че осъзнае, че това е мнението на свръхбогатите клиенти, марката ще промени държанието си към тези, които не са в тази група? Тепърва ще разберем! ", приключва специалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР