„Хищникът“ без съмнение е една от най-големите филмови класики в

...
„Хищникът“ без съмнение е една от най-големите филмови класики в
Коментари Харесай

Съживяват франчайза за „Хищникът“ в предистория с ново заглавие

„ Хищникът “ без подозрение е една от най-големите кино класики в историята и разумно през годините бяха направени редица продължения. Този път обаче ще забележим първата предистория на извънземния ловджия.

През идния август платформата Hulu ще пусне извънредно кино лентата за своите консуматори, като го озаглавява „ Плячка “.

Историята ни връща 300 години обратно от нашето съвремие в териториите на индианското племе Команчи. Там опитният ловджия Нару ще срещне най-силният си конкурент до момента, с цел да разбере, че битката за оцеляване би трябвало да се издигне на идващото равнище.

Тийзър-трейлърът ни разкрива прекомерно малко на този стадий от това, което ни следва да забележим, само че най-малко са ни известни някои елементи към основателите и участниците в лентата. Режисьор ще бъде Дан Трахтенберг, който всекидневно работи по телевизионни планове, въпреки най-голямото заглавие в кариерата му досега да е „ Ул. Чудовищно 10 “. Това е продължение на „ Чудовищно “ на Мат Рийвс, само че по наше непретенциозно мнение не съумя да оправдае упованията.

Главната роля пък е дадена на Амбър Мидхъндър. Това би трябвало да придаде особена достоверност на героя ѝ - Нару, тъй като самата актриса е потомък на индианци.

Искрено се надяваме „ Плячка “ да не поеме по пътя на последните няколко кино лентата за Хищника, тъй като след първата и втората част продуцентите като че ли съзнателно се пробват да убият франчайза.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР