Хирурзите Рачна Мурти и Джонатан Рос са определили кои са

...
Хирурзите Рачна Мурти и Джонатан Рос са определили кои са
Коментари Харесай

Ариана Гранде - звездата с най-перфектния нос

Хирурзите Рачна Мурти и Джонатан Рос са определили кои са известните дами с най-съвършените носове. Материалът е оповестен на уеб страницата на The Sun.

При разбора на външния тип на звездите лекарите са взели под внимание ширината на ноздрите, дистанцията от върха на носа до веждите, както и ширината и дължината на самия нос.

" Всички носове, които привлякоха вниманието ни са съвсем съвършени. Съотношението им е сред 75 и 90 % от божественото съответствие ", декларират те.

Певицата Ариана Гранде заема първото място. Според специалистите горепосочените критерии подхождат на златното сечение на 90 %. На втора позиция се класира звездата на Дисни Зендая с резултат от 84 %.

" Зендая има съвсем съвършена дължина на носа, само че ноздрите ѝ се оказаха малко по-широки ", разясниха специалистите. Холивудската актриса Скарлет Йохансон и брачната половинка на принц Хари - Меган Маркъл, се класираха на трето и четвърто място с резултат от 83%.

След тях се подрежда носителката на премията " Еми " Джоди Комър, чието съответствие на пропорциите на носа е оценено с 80 %.

В класацията медиците сложиха певиците Тейлър Суифт, Дженифър Лопес, както и актрисите Мишел Кийгън и Приянка Чопра. Принцесата на Уелс Катрин е на последно място. Нейният резултат е 79%.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР