Хипермаркети в Пазарджик се включват в агитацията за ваксини срещу

...
Хипермаркети в Пазарджик се включват в агитацията за ваксини срещу
Коментари Харесай

Хипермаркети в Пазарджик раздават ваучери по 20 лв. срещу ваксинация за Covid-19

Хипермаркети в Пазарджик се включват в пропагандата за ваксини против Covid-19. Разкрит е мобилен кабинет до един от огромните магазини за техника в града, наоколо до автогарата. Всеки, който се имунизира в пункта, получава ваучер за извършване на покупки на стойност 20 лв..

В съседство до пункта се намира и хипермаркет за строителни материали. Очаква се в самодейността да се включат и други огромни магазини в Пазарджик.
 Ваксинираните младежи в Гърция получават безвъзмезден пакет мобилни услуги Ваксинираните младежи в Гърция получават безвъзмезден пакет мобилни услуги
Гръцките младежи, които са се ваксинирали против Covid-19, ще получат безвъзмезден пакет с 50 GB за мобилни услуги, заяви Еkathimerini...

Въпреки раздаваните ваучери обаче искащите са малко, съгласно шефа на районната здравна ревизия доктор Хюля Шериф. „ За ден към 10 индивида минаха за имунизация. Очаквахме по-голям интерес. Надявам се, че втората седмица и през третата да се ускори ползата. Веднага след имунизация човек от магазина дава ваучер “, сподели тя, представена от БНР.

Изнесеният кабинет ще работи в почивните дни до 7 ноември. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР